Search This Blog

HOME


Saturday, October 29, 2011

BARANGAN MAKE UP


untuk pihak perempuan......

4th GIVEAWAY DILAZFAMILY

 
klik disini kengkawan 

Dari Johor ke negeri Melaka,
Daerah Pontian Nama diberi,
 Anak Sulung Menatap gembira,
02 September 1983 kelahiran yang dinanti.
Wahai Puan Dila inilah jawapannya,
Untuk contest kali ini..





Friday, October 28, 2011

SIREH JUNJUNG

SIREH RAMPAI PINANG BERSERI.....

"Contest Sesimple Wanny"

kelakar pun ade bila terpandang pic nie....bukan ape...dulu-dulu time belajar kat UKM kan sibuk orang duk cete pasal cerita Korea n Jepun....aku pun salah satu r peminta ye....pic nie aku amek kat kedah coz ade kerja lapangan kat sana....masa pergi shopping....aku terpandanglah pokok yang ala2 pokok sakura nie....mula berangan konon2 ade kat sana r.....tengah2 ambil gambar...sekali ade lah seorang mamat mat salleh nie datang kat aku cakap mcm nie " can i take photo with u?" dengan muka tercenggang ye...ambil lah...malu pun ade...entah apalah gak ye mat sllaeh tu cakap aku nie...huhuuh....tapi sayang aku tak ambil pun pic dgn mat salleh tu....entah sampai manalah pic aku gan mat salleh tu....nasib lah ade satu pic nie yang aku comel sangat bila berada pokok sakura tiruan nie....berangan dapat mat korea n jepun sekali mat salleh pulak yang datang...huhuuhuh nasib2....

okey kengkawan sape yang nak join contest wani nie....klik kat sini okey...gud luck untuk aku n korang jugak :p

Thursday, October 27, 2011

Friday, October 21, 2011

Thursday, October 20, 2011

KOLEKSI HANTARAN TEMA HIJAU

INILAH HANTARAN TEMA HIJAU UNTUK PERTUNANGAN SHIKIN & ZALHAIRI

Wednesday, October 19, 2011

Tuesday, October 18, 2011

Monday, October 17, 2011

Sunday, October 16, 2011

KOTAK KEK

design kotak kek yang dah siap...

Saturday, October 15, 2011

SIREH JUNJUNG

SIREH JUNJUNG BERTEMA KAN SANGKAR.

Friday, October 14, 2011

LETAK CINCIN 2

Jarak dari dekat tempat letak cincin.

Thursday, October 13, 2011

TEMPAT LETAK CINCIN

Tempat letak cincin tema hitam,silver, gold untuk Syazana dan Daniel, Kuala Kangsar, Perak.

Monday, October 10, 2011

Pendaftaran PernIagaanku...

10.10.11....satu tArikh yang amat bermakna untuk diriku....tercapai jugak impian nak ade perniagaan sendiri....alhamdullilah...berkat kesungguhan..akhirnya berjaya jugak aku....sebenarnya dah lama dah nak daftarkan perniaagaan nie..cuma masa tiada...al maklumlah..awak nie berkerja sampai pukul 5.30 petang...nak pergi ke SSM pun tak ade masa....hari nie baru lah ade kesempatan kerana kebetulan aku pun bercuti.....




lengkapkan apa yang tertinggal....



nielah no gilaran aku.....hehehheheehehe



inilah no pendaftaran perniagaan ku.....


so kepada para pelanggan yang dihormati.....jangan anda risau dan khuatir...perniagaan yang saya jalankan berdaftar di bawah SSM MALAYSIA....