Search This Blog

HOME


Thursday, April 23, 2009

Itulah Kamu...

kawan2..tuk kamu semua..tak cantik mintak maaf..hehehhe


video

Thursday, April 16, 2009

SELAmAT TiNggAL KAwan....@SahaBAT

Selama tiga tahun nie..aku telah menganali pelbagai ragam manusia... namun disebalik ragam2 manusia tu ade terselit cerita aku gan sahabat2 aku..
kami dari negeri yang berasing..begaul, suka duka dalam persahabatan..tapi..hari ni aku gase singkat ye mase tu..tibalah detik2 terakhir kami bersama bergelar graduan ukm...hanya tuhan sahaja tau..betape perit ye saat air mata mengalir kelua kerana perpisahan antara dua rakan yang bergelar sahabat...keperitan yang aku rase ni..lebih dari sakit ye putus cinta...cinta boleh di cari tapi kenangan bersama kawan..amat sukar ditukar ganti..

Buat tatapan kawan2 aku yang aku sayangi...ini adalah ruang korang aku buat khas bagi korang mengingati detik2 kita bersama..


detik 13 April 2009...kami menjayakan program kami...PETANG TINTA KASIH LINGUISTIK 2009

kat bawah nie...budak laki kos aku yang paling ok lah gan aku..leh wat gurau..tukar2 pendapat..pandang..tapi gurauan kitaorang dasyat.hehhehe.aku nie jenis yang open..semua leh masuk..tapi still beradad lah gan diaorang..tapi bagi aku kalu bergurau yang berkaitan gan seks or benda yang sensitif.. bagi aku tu satu yang normal...umur pun dah 23 beb..tak kan nak kias2 guna patun n pepatah melayu..hahhaha.. tapi korang...kat sini aku nak cakap r korang memang the best bagi..masing2 gan perangai ye..tapi still leh satu kepala..hhuhuhuh..pape pun korang lepas nie..gat lah aku k..yang pernah jadi kawan korang wat lawak..aku mesti rindu kat korang ye..lepas nie..lepas kelua ni..batas aku dah tak macam sekarang...leh sembang2..gurau2.. coz aku akn jadi wanita yang soleha kat suami aku..kwang..kwang...



dalam banyak2 kawan..aku yang paling rapat gan aku adalah budak2 yg kat bawah nie..... yan, midah, atie, mira dhee, kira and mekti....thanks for your time to enjoy wif me....thanks friends... i luv u so much


MIDAH@MIDAT... aku suka kawan gan dia..coz dia aku cara nak makeup..hahhaha..tapi kami dah tahun baru nak rapat...huhuhu.orang ye sempoi je...rempit2....hahahha



YAN..orang ye manis..kalu wat keje, serius n sungguh2..aku suka..aku panggil dia kakak..coz dia lebih tua dari aku..hhahah...orang sarawak..yan kalu ko nak tau mase kita nyayi lagu memori tercipta tu aku tgk muka ko, aku nak nagis...huhuhhu..banyak2 kawan, ko sorang je tak sambung master..aku sedih sangat2 bila dapat tau ko tak sambung tapi aku hormat keputusan ko...aku harap ko ubah keputusan ko...coz lepas nie..aku dah tak jumpa ko lagi......huhuhuhu


MIRA..sebelum nie..aku benci sangat2..gan budak kelantan.. tapi bila kawan gan mira ,aku tau tak sume budak kelantan 2 perangai mcm ha pe ntah..mira nie..kalu ade masalah mesti aku orang terakhir di cari...huhuhuhu...kata ye tak nak yusahkan aku..tapi tak pela.. tapi dia bagi tau gak ape yang di pendam...huuuhhu..mira dalam kita berkawan nie...memang ade yang baik, memang ade jahat...tapi kalu setiap kali kawan kita wat silap, kita akn beri dia kemaafan yang sewajar ye supaya dia dapat membetulakan kesilapan dia tu...


ATIE..ehmm.....aku leh satu kepale gan atie..coz pe?kami ade budaya kami sendiri..hahhaha..aku nie event pun duk melaka..tapi tahap sosial kami leh tahan r...so atie dari kajang..agak terdedah sikit...huhuhuh..tapi kami tak delah teruk samapai jadi perempuan yang tak betul..cume kami lagi open..huhuhu..aku tak kisah sangat gan atie..coz dekat gan aku..tapi thnks sangat2 kat atie n mak dia sambut besday aku kat umah die..thanks mak cik.


KIRA...aku xde pe nak cakap..cume aku nak bagi nasihat..kadang kala kita tak tahu ape yang terbaik tuk kita....tapi kalu kita dah tahu itu yang terbaik tuk kita..x perlu cari penganti..kita mesti hargai dan bersyukur...kalau tak...kita akan tersesat..mase tu nak patah kembali..kita takut tak de jalan untuk U TURN...

MEKTi..orang ye sensitif..my be coz anak bongsu kot..mek sory hhehhehe..ape2 pun dia pelajar terpandai antara budak kelas dan geng kita orang tahniah mek..


DHEE..balik sarawak jangan lupa kat aku...huhuhu..walaupun kami berbeza agama..tapi kami salaing hormat-menghormati budaya masing2...dhee..thanks sangat kengan yg ko beri..

inilah kami...kalu ade yang tergase ati antara satu sama lain pasti akan cari kawan yang lain tapi mesti akan cari diantara kami...huhuhu..
sahabat..pe pun yang berlaku lepas nie..korang tetap dalam ingatan ku...walaupun kita terpisah kat sini..tapi kita masih lagi leh berhubung....
selamat tinggal kawan2....semoga perjalanan hidup korang akan berjalan dengan lebih lancar..amin..


Wednesday, April 15, 2009

Di SEbaLIK KElahIRan...??????

RAHASIA PERIBADI KAMU...
TERUNGKAI SERIBU RAHSIA..
TERLERAI SERIBU MAKNA...
























Sunday, April 5, 2009

layari lah..laman web kami...

penggumuman....sesiapa yang nak tau tentan mekanisme ujaran..sila lah layari laman aku dan midat
di...
http://www.geocities.com/agnes_ryue

DiNneR KoLej PendEtta Zaba 2009

inilah dinner yang terakhir aku dengan kolej pendeta zaba...sebagai graduan ijazah sarjana muda..huhuhu...so dengan kesempatan n perlepasan yg diberikan oleh 'my big'...aku pun bergaye sakan r..

inilah gaye aku...penat tau nak set rambut..2 jam aku mengadap cermin nak wat jadi lagu tu..hhuhuhu tapi midah yang tolong makeup kan aku...
saje berangan nak jadi queen malam tu..hehehhe
sape yang lagi cantik...ehmm...?
merenung mase depan aku n 'mr.big' aku..huhuhuhhu



5 ejaka n 5 gadis duduk di meja 41 malam tu...



wani n bf die asri..

baie n aimini budak nie..aku xkenal langsung..malam tu baru kenal..xtau nama pun..

kamal n kwn die..xkenal..huhhuh